Yoga

 

Een mens heeft de neiging zich te laten besturen door zijn hoofd. Zijn lichaam als vervoermiddel van zijn denken te gebruiken. Zo raak je de balans tussen lichaam en geest kwijt. Op de yogamat werk je aan bewustzijn. Aan een lichaam, geest en ziel in balans.

Yoga is de oudste manier van persoonlijke ontwikkeling. Yoga richt zich op “zijn”. Je werkt aan een fysiek gezond lichaam en een rustige, heldere geest. Je gaat niet mee in je gedachten, emoties en gevoelens. Je neemt ze waar en laat ze er simpelweg zijn. Je ervaart zo meer balans tussen lichaam en geest. En hoe beter die verbinding, hoe dichter je bij de kern komt: Je echte zelf.

De lichaamshoudingen (Asana’s) en bewuste ademhalingstechnieken (Pranayama) helpen je te ontspannen. En geven je energie. Je leert beter te luisteren naar je lichaam, te voelen, te accepteren en los te laten. Je voelt je weer verbonden met je echte zelf. En vanuit je echte zelf ben je beter in staat de verbinding te maken met anderen, de wereld en het grotere geheel.

 

Yogalessen
Vanaf 20 november 2017 kun je yoga beoefenen in de nieuwe moderne en sfeervolle yogastudio Juna yoga in Hillegom! Deze bevindt zich in het Dienstencentrum in Elsbroek. Hier kun je dagelijks yogalessen volgen in de stijl die bij je past. Beginnend of gevorderd? Bij Juna yoga is er ruimte voor iedereen. Yoga zelf ervaren? Kijk op voor alle activiteiten en het rooster op Juna yoga

Zin?
Een betere balans tussen lichaam en geest?
Meld je aan via Juna yoga  Eerste les altijd gratis!