Business coaching

Posted in coaching on

In een organisatie of team loopt niet altijd alles op rolletjes. De wereld verandert snel. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Mensen in een organisatie moeten daarin mee. En verandering is niet voor iedereen even eenvoudig. Maar niet alleen verandering kan er voor zorgen dat mensen, organisaties of teams uit balans raken. De persoonlijke effectiviteit kan niet in lijn liggen met wat de organisatie verwacht. Het omgaan met werkdruk is doorgaans een uitdaging. En soms is de balans tussen werk en privé zoek. Dan loop je als organisatie tegen grenzen aan. Grenzen waar je van binnen uit even niet meer overheen kunt kijken. Daar is een frisse en kundige blik van buiten voor nodig.

Mijn kracht als businesscoach: professioneel met zin!

Als businesscoach begeleid en coach ik mensen vanuit het perspectief van het bedrijf. Maar ik richt me op de mensen. Niet alleen op hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook hun persoonlijkheid, kwaliteiten, talent, waarden en drijfveren. Door vanuit het zakelijk én het menselijk perfectief te coachen, verbetert niet alleen het professioneel handelen. Mensen vinden ook meer zin en energie in het werk. Zo kan iedereen niet alleen professioneel, maar ook met plezier aan de slag.

Ik heb ervaring met verschillende vraagstukken vanuit de organisatie:
✓ Omgaan met verandering
✓ Verbeteren persoonlijke effectiviteit
✓ Omgaan met grenzen en werkdruk
✓ Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap
✓ Vinden van een persoonlijke balans (werk/privé)

Zin?

Over de grenzen heen kijken en met zin en energie aan de slag? Voor businesscoaching ben je bij mij aan het goede adres. Neem contact met me op, ik heb er zin in!