Life coaching

Posted in coaching on

Veel mensen willen zelf hun leven opnieuw vorm geven. Het persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven herzien. Op zoek naar meer bewustwording, inhoud en zingeving. Terug naar jezelf als basis. Dan draait het om antwoorden op een aantal belangrijke vragen ‘wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik, waar word ik gelukkig van?

Mijn kracht als life coach: de combinatie van lichaam en geest

De meeste vormen van coaching richten zich meer op de professionele kant. Een lifecoach helpt je om antwoorden op de meer persoonlijke vragen te vinden. En legt juist sterk het accent op welzijn en geluk. De keuze voor een life coach is een hele persoonlijke. Mijn kracht zit in de combinatie van lichaam en geest. Met jouw wensen, je kracht, je talent en je energie als uitgangspunt. En de focus op bewustwording, keuzes en actie. Ik heb verschillende technieken tot mijn beschikking. We bepalen samen wat er nodig is en kiezen die methode waar jij je prettig bij voelt. Met mij vind je je richting en jouw ZIN. Zodat je met plezier en energie verder kunt.

Wat vraag ik van jou?

Een open en onderzoekende houding. En tijd en energie. Niet alleen tijdens onze gesprekken. Maar ook voor de opdrachten die je thuis of op je werk doet. Want de ervaring leert dat je zo de meeste rendement haalt uit jouw traject.

Zin?

Wil je terug naar jezelf als basis? Voor lifecoaching ben je bij mij aan het goede adres. Neem contact met me op, ik heb er zin in!