Loopbaancoaching

Posted in coaching on

Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Je besteedt er niet alleen veel tijd aan, maar ook veel energie. En soms kom je een hobbel tegen. Je raakt – zonder het te willen – je baan kwijt. Misschien is de balans tussen wat je werk je kost en wat het oplevert ineens volledig zoek. Of je raakt de zin kwijt en vraag je je af of dit nu echt is wat je moet blijven doen. Of het nu gedwongen is of gewenst, het is tijd om je te bezinnen op een nieuwe loopbaan.

Mijn kracht als loopbaancoach: terug in de regisseursstoel

Bij heroriëntatie, outplacement of re-integratie: Ik help je om weer de regisseur te worden van je loopbaan. Of je nu ergens anders, op een ander gebied of op een ander niveau wilt werken. Of als je juist je zin in je huidige baan terug wilt vinden. Samen onderzoeken we jouw vraag en wensen. We starten met jouw persoonlijkheid, levensverhaal en kwaliteiten. En (her)ontdekken we je talenten, waarden en drijfveren. We komen er achter wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Vanuit een gesprek of verbeelding. Vanuit je ervaring of zelfreflectie. Ik heb verschillende technieken tot mijn beschikking om je te helpen je energie en talent goed in te zetten. We bepalen wat er nodig is en kiezen die methode waar jij je prettig bij voelt. Omdat we vanuit verschillende invalshoeken kijken, ontstaat er een nieuw perspectief. Zo vind je richting en zin. Zodat je met plezier en energie aan de slag kunt.

Wat vraag ik van jou?

Een open en onderzoekende houding. En tijd en energie. Niet alleen tijdens onze gesprekken. Maar ook voor de opdrachten die je thuis of op je werk doet. Want de ervaring leert dat je zo de meeste rendement haalt uit jouw traject.

Zin?

Regisseur worden van je loopbaan? Voor loopbaancoaching ben je bij mij aan het goede adres. Neem contact met me op, ik heb er zin in!