Yoga coaching

Posted in coaching on

Niemand is alleen een lijf. Niemand is alleen zijn denken. Vaak gebruiken mensen hun lichaam als vervoermiddel voor hun denken. De focus op het denken maakt je minder bewust van je lichaam en je gevoel. Lichaam en geest raken van elkaar verwijderd en daarmee de verbintenis met de ander, de wereld en het grotere geheel. Je raakt verwijderd van je echte zelf, van wat je kunt en wat jou zin en energie geeft. Hiermee kun je fysiek in de problemen raken. Maar ook in je werk of persoonlijke leven.

De gebundelde kracht van yoga & coaching

Yoga en coaching zijn beide – op hun eigen manier – manieren om je persoonlijk te ontwikkelen. Yoga is de oudste manier van persoonlijke ontwikkeling en richt zich vooral op het ‘zijn’. Je wordt je meer bewust van je lijf, gedachten, emoties en gevoelens. Waardoor een betere balans tussen lichaam en geest ontstaat. Coaching richt zich meer op denken en gaat over patronen, belemmeringen, talenten, passies en doelen. Door yoga en coaching te combineren werken je lichaam en geest samen aan ware verandering. Je krijgt ruimte in je lijf, hoofd en hart en (her) ontdekt wie je bent en wat je zin geeft. Vanuit die gezonde basis kun je met energie een heldere verbinding maken met de ander en de wereld.

Hoe werkt dat?

Yoga-coaching is altijd individueel. We beginnen met een yogasessie van 30 minuten. Lichaam en geest komen met elkaar in verbinding en je bent meer in het hier en nu. Dan volgt een coachingsgesprek van 45 minuten. Zo kun je met meer rust en een betere balans tussen lichaam en geest makkelijker tot de kern komen. Je krijgt een helder zicht op jezelf, op wie je bent en wat je kunt. Van daaruit ontdek je wat jou zin en energie geeft.

Zin?

Een betere balans tussen lichaam en geest? Voor yoga-coaching ben je bij mij aan het goede adres. Neem contact met me op, ik heb er zin in!