over Judith Jansen

Streef naar een leven dat bij je past. Een leven dat jou voldoening geeft. Daar moet je jezelf voor kennen. Weten wie je bent en wat je talenten zijn. Er achter komen wat jou zin en energie geeft. In je persoonlijke leven en in je werk.

Stil staan bij je echte zelf

Het leven is jachtig. En juist in een wereld die snel verandert is het zaak af en toe stil te staan. Stil te staan bij jezelf en jezelf te bevragen. Ga ik nog in de juiste richting. Doe ik wat ik graag doe. Ben ik gelukkig. Sta stil en luister naar je echte zelf. Onderzoek wat echt belangrijk voor je is. Ontdek wat jou zin geeft en waar je gelukkig van wordt. Weet wat je goed kunt en wat je graag doet.

Mijn voldoening

Ik wil mensen helpen de antwoorden te vinden op persoonlijke vragen. Ik wil bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling met het accent op bewustzijn en geluk. Ik geniet er van om degenen die dit pad afleggen te begeleiden en te inspireren. Zodat iedereen zijn echte zelf kan zijn en zijn mooiste leven kan leven. Thuis en op het werk.

Mijn kracht

Mijn kracht zit in het combineren van diverse coaching technieken en instrumenten met yoga. Bijvoorbeeld NLP, zelfreflectie, bewustwordingsoefeningen, biografisch werken, analyse van drijfveren en talenten, visualisaties, geleide meditatie en meer. Ik focus niet alleen op het denken en praktische doelen. Maar ook op gevoel, inhoud en zingeving. Ik neem wensen, kracht, talent en energie als uitgangspunt. En focus op bewustwording, keuzes en actie. We bepalen samen wat er nodig is en kiezen de prettigste methode. We gaan samen op zoek. Niet alleen naar een richting, maar vooral naar de zin. Zodat iedereen die met mij een traject doorloopt met plezier en energie verder kan.

Mijn achtergrond

Naast mijn werk volgde ik verschillende opleidingen gericht op persoonlijke groei. Op het gebied van loopbaanadvisering, coaching, consultancy én yoga. Ik ben gecertificeerd vinyasa flow yogadocente (RYT 400) en yin yogadocente (RYT 200) bij de Yoga Alliance. Ik blijf mij ontplooien door opleidingen, cursussen en workshops om mijzelf, mijn coaching technieken en lessen verder te ontwikkelen.

Met wie ik werk

Ik werk onder meer met de volgende organisaties:

Gemeente Westland, Zoetermeer, Lisse
Provincie Zuid-Holland
Hogeschool In Holland
Woningcorporaties: Eigen Haard, Staedion, Wooncompagnie, Bo Ex
Viac, Trajectum Engineers, Fedex, ING

De ZIN studio is aangesloten bij het NOLOC (Nederlandse vereniging voor Loopbaanprofessionals).