referenties

 

Coaching

“Tijdens het coachingstraject heb ik direct aan het begin al resultaten geboekt met leren ontspannen en het ontwikkelen van loopbaanperspectief. Meest duidelijke resultaat:  met het dagelijks doen van yoga en ontspanningsoefeningen, na 13 jaar van slecht slapen, heb ik eindelijk weer een goede nachtrust gekregen. De informele sfeer, persoonlijke aandacht, situationele aanpak en de zeer professionele werkwijze zijn sterk aanwezige kenmerken van “De Zin studio” .Ik kijk er naar uit om nog meer te leren en de yoga lessen structureel te blijven volgen. Bedankt!”

Toni Correia, ICT specialist Schindler

“Het is fijn door Judith gecoacht te worden. De theorie die behandeld wordt in mijn Master opleiding Bedrijfskunde bij Nyenrode, wordt praktisch toepasbaar gemaakt in de coaching sessies, maar zonder de diepgang te verliezen. Een veel gebruikte methode is reflecteren: het inbrengen van situaties uit mijn werk of privé omgeving, waarbij Judith d.m.v. het stellen van verdiepingsvragen mij andere perspectieven laat zien van waaruit ik kan acteren.”

Patrick Stoltenkamp, BIM projectleider VIAC

“Judith is een warme persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze stelt zich kwetsbaar op en dat schept gelijk een band voor openheid en vertrouwen in de coaching. Ik heb de greep op mijn carrière terug”.

“Judith is een erg goede betrokken coach. Ze heeft me geholpen om oude patronen los te laten en vanuit nieuwe perspectieven te handelen. Hierdoor heb ik mij ontwikkeld in zowel mijn werkende als persoonlijke leven.”

“Door de coaching ben ik me bewuster geworden van wat ik denk, voel en doe.”

“Judith sluit aan op mijn leerdoelen en daagt me uit om zaken vanuit een andere hoek te bekijken, en uit mijn comfortzone te stappen.”

 

Yoga

“Een uur op de yogamat bij Judith betekent voor mij; aankomen, landen, door blijven ademen, een leeg hoofd, en daarna rust. Met haar rustige uitstraling en fijne stem zorgt ze voor een ontspannen sfeer. Haar yoga lessen en yoga wijsheden, zijn voor mij zeer waardevol en een cadeau voor mezelf. Een absolute aanrader!”

Sherany Stroet, Salarisadministrateur BDO

“Judith geeft vinyasa en yin yoga met veel toewijding, passie en aandacht voor iedere persoon. Door haar rustige en warme persoonlijkheid kom ik bij deze lessen echt tot rust en in het hier en nu”.

Mirjam Pel, Ergotherapeut Cordaan

“Yoga bekent voor mij een uurtje inspanning en grenzen verleggen. Na de yoga les van Judith ga ik met een voldaan en ontspannen gevoel naar huis. Door de juiste opbouw van de les, kom ik soms in houdingen terecht waarvan ik nooit had gedacht dat ik het kon. Ik vind het echt heerlijk om achteraf te beseffen dat ik gewoon nergens anders aan hebt gedacht, doordat ik zo gefocust was.”

Selma, team coördinator ISD Bollenstreek

“Wat begon als een verjaardagscadeautje voor mezelf, is nu elke week een moment van verbinding en contact maken geworden. De lessen van Judith zijn erg prettig. Er is een duidelijke opbouw, waarin ruimte is om op je eigen niveau aan je eigen uitdagingen te werken. Tijdens elke les maakt ze op een betrokken manier contact met al haar studenten. Ze moedigt je aan om jouw eigen uitdaging aan te gaan. Aan het einde van de les voel ik duidelijk verschil in mijn lijf. Meer ruimte en kracht (ook mentaal).
Bij Judith is er ruimte voor vraag en antwoord, zo geeft ze haar yoga wijsheid door aan haar studenten!”

Merel Cornet, docente moderne dans